30.90EUR

REDLIGHT HD, HUSTLER HD 12 MESECEV!
[RLHU12MCX]

Kartica je namenjena za uporabo v satelitskih  HD sprejemnikih ( DVB-S2).

Na voljo sta vam  2 HD programa HUSTLER HD in REDLIGHT HD

( programi z erotično vsebino 24h/7)

Najboljša kvaliteta za najboljšo ceno!

Veljavnost kartice je 12 mesecev od prve vstavitve v sprejemnik in prvemu prejemu signala na programu!

Za delovanje in pravilno aktivacijo kartice potrebujete sprejemnik kot je npr: EDISION OS MINI, OS MINI+, OS MEGA, EDISION Progressiv HDc NANO +, NANO + LED, PICCOLLO, PICCOLLINO LED, PICCOLLINO 3in1 LED, PICCOLLO 3in1, VIP1, 2,3, Argus mini 2in1 in podobni!

Frekvence za sprejem programov :

HUSTLER HD, REDLIGHT HD

SATELIT: Hotbird 9 @ 13 E, CONAX 12 mesecev

Frekvenca:  11.662 V,  DVB-S2, simbolna hitrost: 27.500, FEC:3/4, za delovanje kartice potrebujete HD SPREJEMNIK ( DVB-S2)!!!

Ta kartica uporablja CONAX sistem kodiranja in jo lahko uporabljate samo v za to namenjenih sprejemnik ali modulih. Datum aktivacije se zabeleži na kartici pri prvi vstavitvi kartice v modul CONAX, na katerem koli od naštetih programov! Kartico vstavite v sprejemniki tako kot je zabeleženo v navodilih sprejemnika oz. modulih (pri vgrajenih modulih oz. čitalnikih je lahko čip tudi spodaj). Če imate kakršne koli težave se obrnite na naš e-mail:info@edision.si.
NAVODILO: Ta izdelek je namenjen plačljivim programom, naročnina se plača v enkratnem znesku, veljavnost kartice je 12 mesecev od prvega dneva vstavitve kartice v modul/sprejmnik CONAX.
UPORABA! Odgovornosti za izpad, spremembe nastavitev ali  parametrov, prenehanja oddajanja programov  Duna Špenko d.o.o. ne prevzema. Oseba katera kupuje kartico mora biti starejša od 18 let, v nasportnem primeru, nakup ni možen.

Ocene
Proizvajalci
Hitro iskanje
 
Vpišite ime izdelka, ki ga iščete.
Napredno iskanje
0 izdelkov
Deli z drugimi
Pošlji po e-pošti Deli z uporabniki storitve Facebook Deli z uporabniki storitve Twitter Deli z uporabniki storitve Digg Deli z uporabniki storitve Google Buzz
NANO plus